Gå till innehåll
Wermlands Körsällskap
Wermlands Körsällskap

WKS belönades flerfaldigt

Vid Svenska Ridsportförbundets årliga Körkonferens gick två utmärkelser till WKS - Årets Arrangör och Årets Tränare.

Årets arrangör

I samband med årets konferens för Sportkörning i november i år utsågs Wermlands Körsällskap (WKS) till ”Årets arrangör”. Föreningen belönades för sina mycket väl arrangerade tävlingar som möjliggörs av en effektiv tävlingsorganisation. I motiveringen till utnämningen lyftes även det extra stödet till oerfarna kuskar (Lätt B).

Prisutdelning Årets Arrangör

Foto: Veronica Palmius

Årets tränare

Samtidigt utsågs föreningens tränare i sportkörning – Karin Söderqvist – till Årets tränare. Karin driver företaget Stall Weja där hon bedriver träning av hästar, ryttare och kuskar. Karin tränar ett stort antal ekipage i såväl Värmland som i angränsande län och andra delar av landet. Karin är baserad i Molkom.

Karin belönades för sitt engagerade sätt att utbilda kuskar och hästar i sportkörning från nybörjare till mer erfarna. Hon tar emot hästar löpande för inkörning och utbildar både hästägare och häst till att bli väl fungerande ekipage.

Tränare Karin Söderqvit

Foto: Karolina Swärdh

Publicerad: 2022-12-10

Senast uppdaterad: 2022-12-28

Författare: Britt Lööv

Senast ändrad av: Britt Lööv

Besöksadress

Kils Hästcenter Hannäs

Hannäsudden

665 91 Kil


Postadress

c/o Diana Johansson

Västra Torggatan 14

665 30 Kil

Kontakta oss

Diana Johansson - 073 624 81 40

dianajohansson@live.com

Britt Lööv - 070 611 27 67

britt@loov.nu